ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ШОКОВУ ЗАМОРОЗКУ - ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ
Особливості технологічного процесу
Головний принцип шокової заморозки полягає у максимально швидкому заморожуванні продуктів харчування. Це запобігає виникненню крижаних кристалів, які є причиною погіршення смаку і структури продуктів. Завдяки технології шокового заморожування продукція зберігає свій зовнішній вигляд, поживну цінність та смакові якості.
Процес заморозки здійснюється у декілька етапів, кожен з яких грає важливу роль:
- Охолодження від +20 до 0°С.
- Перехід до твердого стану завдяки заморожуванню від 0 до -5°С. На цьому етапі здійснюється кристалізація 70% продукту.
- Глибока заморозка від -5 до -18°С, яка забезпечує тривале зберігання продукту.
Переваги шокової заморозки
Окрім смакових і якісних властивостей продукції, використання сучасних технологій заморозки надає бізнесу у сфері HoReCa багато інших переваг:
- Не потрібно закуповувати окремі продукти для приготування страв.
- Не треба наймати додатковий персонал для збільшення свого асортименту страв.
- Можливість обходитися невеликими виробничими площами.
- Зберігання продукції у морозильній камері протягом тривалого терміну – до півроку.
- Заморожені страви не потребують приготування, їх легко подавати клієнтам.
Особливості співпраці
Ми надаємо послуги кур'єрської доставки продукції ТМ MealTime по Києву вже на наступний день після оформлення замовлення. Також ми готові доставити оптові замовлення замороженої продукції по всій території України, для чого використовуються послуги логістичних компаній.
У нас ви можете замовити наступні страви для власного кафе, ресторану, закусочної чи домашнього використання:
- сендвічі;
- десерти;
- бургери;
- супи;
- другі страви;
- натуральні фруктово-ягідні чаї;
- напівфабрикати для сендвічів та бургерів.
Відправте нам електронний запит або зателефонуйте.