ВІДКРИВАЄТЕ КАФЕ АБО ІНШИЙ ЗАКЛАД? ЯКІ ВИТРАТИ ТРЕБА ОБОВ'ЯЗКОВО ВРАХУВАТИ
Витрати на персонал
Для продуктивної роботи вам обов'язково знадобляться наступні співробітники:
- кухарі;
- офіціанти;
- менеджери;
- технічний персонал.
Для ресторану, що розрахований на прийом великої кількості відвідувачів, також необхідно буде подбати про наймання кваліфікованого бармена.
Навіть якщо у новому закладі будуть працювати досвідчені спеціалісти, на їх навчання у новому просторі піде певна кількість часу. До того ж, у перші тижні, і навіть місяці після відкриття кафе може не приносити бажаного прибутку. Тому варто мати запас матеріальних коштів на зарплату персоналу.
Витрати на обладнання
Для ресторанів індійської кухні може знадобитися глиняна піч тандур. Для закладів зі "шведським столом" необхідна велика кількість каструль та портативних нагрівачів. Власникам булочної чи кондитерської варто замислитися про необхідність встановлення додаткової печі для випікання.
Витрати на реконструкцію
Витрати на маркетинг
Також можна приваблювати клієнтів акційними знижками або комплексними пропозиціями. Рейтинг закладу суттєво підвищується завдяки можливості зробити замовлення онлайн.
Усі перераховані маркетингові стратегії можуть допомогти збільшити доходи. Але більшість з них потребує певних початкових інвестицій. Тому варто добре продумати та розробити чіткий бізнес-план і маркетингову стратегію.
Витрати на технічне оснащення
Зменшити витрати на закупівлю продуктів та напоїв для нового закладу можна завдяки замовленню готових страв, інгредієнтів для їх приготування та натуральних чаїв від ТМ Meal Time. Усі страви піддаються технології шокового заморожування. Їх легко зберігати у морозильнику, а перед подачею готові страви треба дефростувати у холодильнику протягом кількох годин і розігріти при необхідності.
Зв'язатися з менеджерами нашої компанії та дізнатися детальніше про умови оптових закупок ви можете, відправивши електронний запит на нашому сайті.